Dvaja proti mafii - Benko, Rudolf (Motýľ, 2002)
Martin Dener dosiahol svoj cieľ a po skončení štúdia práva začal pracovať na oddelení kriminálnej polície. Po stáži v USA na FBI sa stáva hlavným vyšetrovateľom kriminálnej polície v Bratislave a začína úzko spolupracovať s kolegom Mikulášom Hulmanom. Jeho práca na polícii je od počiatku poznačená prudkými spoločenskými zmenami na Slovensku.