Šperky Tessy Kentovej : (The Jewels Of Tessa Kent) - Krantz, Judith, 1928- (Remedium, 1999)
Matka, ktorá pre kariéru zatají vlastné dieťa, sa rozhodne obetovať všetko, len aby získala späť svoju dcéru.