Dotyk labutieho leta - Machová, Katarína: 1977- (Motýľ, 2008)
Priatelia sú ako hviezdy... nevnímaš ich. Keď však chceš, pozrieš na nebo. Sú tam, sú všade... lebo priateľstvo je silnejšie ako láska. Katarína si berie niekoho, kto ju oberá o všetky ilúzie. Keď zistí, že jej manželstvo je klam, vracia sa k rodičom, s nádejou, že znova nájde samu seba. Tu sa však stretáva so smrťou a znova padá na kolená, aby sa opäť mohla postaviť.