Rachel- Príbehy zo Springwateru - Miller, Lael Linda, 1949- (Ikar, 2005)
Rachel Englishová prichádza do Springwateru ako nová učiteľka. Privíta ju napoly rozpadnutá budova miestnej školy, napriek tomu sa odvážne púšťa do jej obnovy. Oproti škole však stojí krčma, ktorá je jej tŕňom v oku. No potom zistí, že spolumajiteľ baru je šarmantný vdovec Trey Hargreaves. Otec rozkošného, napoly siouxského dievčatka je presne typ muža, akému by sa Rachel mala vyhýbať. V srdci jej však začína klíčiť cit, o ktorom si myslela, že ho už nikdy nebude poznať.