Angus, sloboda a Hamburgeráci: Ďaľšie spovede Georgie Nicolsonovej - Rennison, Louise, 1951- (Arkus, 2005)
Štvrtý zábavný denník tínedžerky Georgie Nicolsonovej. Aj teraz zažije plno veselých chvíľ, ale aj trapasov so svojou špicovou partiou a láskami. Ani divý kocúr Angus v ničom nezaostáva a spôsobuje rozruch v okolí a problémy v rodine. Georgia preto ocení školský výlet do Paríža s ich na skapanie úžasným učiteľom francúzštiny Henrim. Navyše, jej zbožňovaný Robbie sa chystá so svojou kapelou Meraví Dylani na turné do Ameriky. Georgia je presvedčená, že ako jeho "oficiálna partnerka", pravdaže, pôjde s ním. Len ako spracovať rodičov? A ešte je tu aj Smiešny Dave...