Bozk neznámych : (Kissing a Stranger) - Porter, Evans Margaret (Ikar, 2005)
Lady Lavinia Cashinová prichádza do Londýna s jediným cieľom - nájsť zámožného manžela. Vždy si predstavovala, že sa vydá z lásky, ale zúfalá situácia jej rodiny ju prinúti hľadať majetok. Prvý muž, ktorého spoznáva, je však úplne nevhodný - hoci v nej prebúdza vášeň, o akej ani nesnívala. Lord Garrick Armitage je hazardný hráč s pochybnou minulosťou. Príťažlivý záletník využíva čaro svojej osobnosti, aby prežil v spoločnosti, ktorá sa mu vyhýba. V živote chce len dve veci, ktoré nemôže mať... a jednou z nich je Lavinia.