Pavučinové pančušky - Adamová, Anna (Evitapress, 2009)
Nový román od autorky dvoch bestsellerov (Na lásku sa nezomiera. Len to občas bolí. Kurevsky.) o tom, že medzi nami žijú ľudia, ktorí zneužijú všetko. Lásku, dôveru, city, slabosť. A príbeh o tom, že nikto im neunikne. Lebo všetci máme vo svojich životoch slabé miesta... V príbehu sa nájde KAŽDÝ!