Nebezpečné ženy : (Dangerous Women) - Carcaterra, Lorenzo: 1954-; Connelly, Michael: 1956-; Connolly, John: 1968-; Cook, Thomas H.: 1947-; Deaver, Jeffery: 1950-; DeMille, Nelson: 1943-; Jance, J.A.: 1944-; Klavan, Andrew: 1954-; Leonard, Elmore: 1925-; Lippman, Laura: 1959-; Mac Bain, Ed; McInerney, Jay: 1955-; et al. (Slovenský spisovateľ, 2007)
Fascinujúce príbehy z pera majstrov napínavého čítania, ktorí dali dokopy celý hárem nebezpečných žien každého druhu.