Čarovný chlapec: Tik Tak, Peter Kľúčik, Čarovná chvíľa - Uličiansky, Ján, 1955- (Perfekt, 2005)
Tri rozprávky o čarovných chlapcoch. Tik vystupuje v Rozprávke z orloja, Peter Kľúčik a jeho dobrodružstvo vás čaká v Rozprávke z ulice a s Fukom objavíte svet kúziel v Čarovnej chvíli. Ilustrátor Peter Čisárik je za ilustrovanie tejto peknej knihy nominovaný na BIB 2005.