Čarovný chlapec: Tik Tak, Peter Kľúčik, Čarovná chvíľa - Uličiansky, Ján, 1955-; Čisárik, Peter, 1958-; Sabolíková, Edita (Bratislava Perfekt, 2005)
Tri rozprávky o čarovných chlapcoch. Tik vystupuje v Rozprávke z orloja, Peter Kľúčik a jeho dobrodružstvo vás čaká v Rozprávke z ulice a s Fukom objavíte svet kúziel v Čarovnej chvíli. Ilustrátor Peter Čisárik je za ilustrovanie tejto peknej knihy nominovaný na BIB 2005.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; fantazijné rozprávky; Uličiansky, Ján (slovenský spisovateľ, dramaturg, autor literatúry pre deti a mládež, 29.10.1955 Bratislava -); Čisárik, Peter (český maliar, ilustrátor, divadelný a scénický výtvarník, 16.07.1958 v Tepliciach, v Českej republike -); humorné rozprávky; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov