Ja to vidím inakšie, miláčik: Mužsko-ženský a žensko-mužský slovník - Tanská, Nataša, 1929-2014 (Buvik, 2004)
Brilantný mužsko-ženský slovník Nataše Tanskej, autorky s inteligentným humorom, odráža večné pnutie medzi mužom a ženou, nedorozumenie, ktoré iskrí a - paradoxne - je živnou pôdou každého vzťahu. Náš čitateľ tak dostáva do rúk humoristický výkladový slovník, ktorý literárna teoria ako žáner ani neuvádza.