Dve dievčatká v belasom : (Two Little Girls in Blue) - Higgins-Clark, Mary: 1927- (Mimo zákona, 2008)
Frawleyovci veľmi uľahčili situáciu únoscom, pretože svoje dvojičky zverili do opatery mladého dievčaťa, kým oni boli na oficiálnej večeri v New Yorku. Rodičia vďaka solventnému darcovi sú schopní zaplatiť požadované vysoké výkupné, ale pri odovzdávaní peňazí FBI stratí stopu páchateľov. Namiesto oboch detí sa vracia iba Kelly.