Zátoka nádejí : (Hattie+s Mill) - Willett, Marcia, 1945- (Slovenský spisovateľ, 2005)
Len čo Hattie Wetherallová, túžiaca po vlastnej streche nad hlavou, uvidí starý mlyn kraľujúci jednej z najkrajších devonských zátok neďaleko ústia rieky Dart, vie, že konečne našla, čo hľadala. So svojou húževnatosťou, láskavým srdcom a životnými skúsenosťami je priam predurčená na to, aby sa stala hlavou a srdcom malého spoločenstva tých, čo sa sem uchýlili s rovnakým úmyslom i keď z rozličných dôvodov.