Denník starého Sacketta : (The Sacketts: Treasure Mountain) - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Sackettovci, 2005)
Keď Wiliama Tella Sacketta matka požiada, aby sa pokúsil vypátrať nezvestného otca, neváha ani na okamih. Spolu s bratom Orrinom sa vydáva do New Orleansu a odtiaľ do hôr, v ktorých pred dvadsiatimi rokmi skončila otcova dobrodružná cesta.