Dotyk : (The Touch) - McCullough, Colleen, 1937-2015 (Slovenský spisovateľ, 2005)
Vo svojom najnovšom diele sa autorka svetoznámeho románu VTÁKY V TŔNÍ znovu vracia k svojim koreňom - do krajiny nesčíselných možností, do Austrálie na sklonku dvoch minulých storočí. Do krajiny oplývajúcej neobjavenými prírodnými krásami a obývanej tvrdými chlapmi a ženami, čo v nej okrem bohatstva hľadajú aj osobné šťastie.