Nečakané požehnanie : (Unexpected Blessings) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 2005)
Keď sa Evan Hughesová, americká pravnučka Emmy Hartovej, pokúša začleniť do široko rozvetvenej hartovskej rodiny, ocitá sa medzi niekoľkými mlynskými kameňmi. Nie je ľahké venovať sa kariére, nájsť si cestu k odcudzeným rodičom a zároveň budovať vzťah s mužom, ktorého si chce udržať.