Príbeh ako pricíp : Ladislav Ballek. Monografia o tvorbe veľkého epika - Hochel, Igor, 1953- (Literárne informačné centrum, 2005)
Analýza jednotlivých diel významného slovenského prozaika, ktorá v konečnom kontexte vytvára celistvú predstavu o jeho umeleckej metóde a tvorivých postupoch...