Kam preniká vietor : (Poémes Bonnefoy) - Bonnefoy, Yves, 1923- (Studňa, 2005)
Trýzne súčasného vedomia v autorovom vzťahu k svetu a funkcia, ktorú v súčasnosti môže plniť poézia a umenie - to sú otázky, ktorým čelí dielo Yvesa Bonnefoya od svojich začiatkov.