Dom hore nohami - Krjuková, Tamara (P+M, 2007)
Milé deti a rodičia! Volám sa Anastázia a mám 10 rokov. Mám veľkú radosť z čítania pekných kníh. Najviac sa mi páčia knihy, ktoré sú vtipné a zábavné. Chodím do moskovskej školy Súhvezdie a navštevujem aj slovenskú školu v meste Bojnice. Chcem, aby sa deti mohli navzájom podeliť so zážitkami z prečítania zaujímavej knihy a práve preto som sa rozhodla preložiť túto ruskú rozprávku autorky Tamary Krjukovej