Dvojičky - Brown, Sandra, 1948- (Remedium, 2005)
Ann a Allison Leamonové sa narodili ako dvojičky, ktoré sú si navlas podobné, preto Ann neváha požiadať sestru, aby ju na pár dní zastúpila, keď sa rozhodne prekvapiť svojho snúbenca kozmetickou operáciou prsníkov. Všetko pripraví tak, aby počas niekoľkodňového prestrojenia uchránila Allison od prílišných dôverností s Davisom. Na scéne sa však zjavuje Spencer, Davisov najlepší priateľ, ktorý sa zaľúbi do nepravej Ann a snaži sa jej zmocniť aj za cenu straty starého kamarátstva. Allison sa ocitá v dileme, či sa má priznať k podfuku, a tým stratiť Spencera, prvého muža v živote, ktorý aj ju neobyčajne priťahuje, alebo zničí Annin vzťah s Davisom. Obidve možnosti sú pre ňu vlastne neprijateľné, ale tmavovlasý a modrooký svetabežník Spencer Raft ju stále väčšmi núti zamotávať sa v protikladných pocitoch a žena hromadí chybu za chybou. Allison napokon v núdzi intuitívne volí "menšie zlo", ale tým sa príbeh ešte väčšmi zauzlí.