Zabudnutá princezná - Joffrin, Laurent, 1952- (Motýľ, 2005)
Výnimočný príbeh napísaný na základe skutočnej udalosti o pôvabnej indickej princeznej Noor, ktorá sa počas 2. svetovej vojny zapojila na strane Spojencov do boja proti Nemcom, do "najhoršej z bitiek, ktorá sa bojovala bez uniformy a bez zákona".