Dobrí ritieri: Príbehy z Temného lesa : (Tales of the dark Forest Goodknyght) - Barlow, Steve; Skidmore, Steve (Motýľ, 2005)
Kto sa bojí, nech nejde do Temného lesa. Naši hrdinovia - budúci ritier Vilo a jeho kamarátka Ruženka - sa tam vydali, aby splnili ritierskú úlohu. Padali na nich lenivé levy -lenivy, prepadla ich bývalá rusalka Pieskovica, zožrať ich chcel Diaľničný vlk, nálety na nich robili ohnivé komáre, vybuchovali granátové jabĺčka, až ich napokon zajal Drak z Rozoklanej hory. Napriek tomu sa vrátili do Pevnosti Uprostredlesa, aby sa postavili zoči-voči človeku-drakovi a iným mocipánom.