Diagnostika z částí těla : Co prozrazuje tělo o vašem zdraví - Tepperwein, Kurt, 1932- (Eugenika, 2004)
Musíme pochopiť, čo sa nám naše telo snaží povedať prostredníctvom rôznych problémov a ochorení. Každý telesný orgán má za úlohu odrážať kozmický poriadok aj vnútorné štruktúry ľudského rozhodovania a jednania. Naše orgány sú časticami, ktoré nám umožňujú odhaliť mnohé dôležité veci o nás samých. Táto kniha pre vás môže byť kľúčom k reči tela.