Kokteily pre tri: Tajomstvá, votrelci a kvapka škandálu : (Coctails for Three) - Wickham, Madeleine: 1969- (Noxi, 2009)
Náhodné stretnutie troch pekných, inteligentných a úspešných žien v kokteilovom bare odštartuje sériu mimoriadnych udalostí, ktoré prevrátia ich život naruby.