Sedem osudových - Bob, Jozef, 1935-2010 (Matica slovenská, 2006)
Prenášame sa v čase, vstupujeme do minulosti. A to všetko prostredníctvom hlavných hrdinov, ktorí významnou mierou ovplyvnili slovenské národné dejiny - počnúc Hollým a končiac Hronským. Spolu s nimi prežívame ich búrlivé životy, ktoré nám autor aspoň na moment sprítomnil.