Záhradka pre lenivých : (The Easy-care Gardening Expert - Hessayon, D. G. (Expert, 2008)
Záhradka pre lenivých je pre často ignorovaných záhradkárov, ktorí buď nemajú radi záhradnícke práce, alebo im chýba dostatok času či pevné zdravie a potrebná fyzická sila...