Záhradka pre lenivých (The Easy-care Gardening Expert - Hessayon, D. G.; Melcerová, Jana (Bratislava Slovart, 2008)
Záhradka pre lenivých je pre často ignorovaných záhradkárov, ktorí buď nemajú radi záhradnícke práce, alebo im chýba dostatok času či pevné zdravie a potrebná fyzická sila...
Reg.
Keywords: záhradkárstvo; zahradníctvo; rady záhradkárske; príručky záhradkárske