Rýchle večere alebo zázraky na panvici - Horecká, Jana (Dobrá kuchyňa, 2001)
Aj Vás trápi, že neviete čo narýchlo ukuchtiť doma tým svojím papkáčom? Ponúkame Vám recepty na rýchle večere alebo zázraky na panvici od Jany Horeckej. Autorka vybrala do knihy predovšetkým také recepty, ktoré nielenže sú kvalitné a rozmanité, ale aj príprava jedál podľa nich je jednoduchá a rýchla. Lákavé pochúťky, ktoré si neodoprie nijaký labužník, sú oddávna veľmi populárne. Nové, značkové druhy panvíc dávajú tomuto druhu prípravy jedál ešte väčšie možnosti, a tak nič nebráni tomu, aby na nich šikovná gazdinká vykúzlila priam zázračné pochúťky. Aj preto považujeme túto knihu za návod na prípravu rozličných jedál, ale aj ako inšpiromat na mnohé ďalšie modifikácie, pri ktorých môžete využiť vašu fantáziu.