Rozprávkový deduško - Petiška, Eduard, 1924-1987 (Ottovo nakladatelství, 2002)
Rozprávky o semafore, nenásytnom vrabcovi, popletenom psíčkovi, poslednej lastovičke,... pre každé dieťa, ktoré rado číta, alebo počúva príbehy o zvieratkách, vlakoch, s nádhernými kresbami.