Feng šuej: 168 spôsobov, ako očistiť svoj domov : (168 Feng Shui Ways to Declutter Zour Home) - Too, Lillian, 1946- (Ikar, 2005)
Svetoznáma odborníčka na feng šuej Lillian Too vám poradí, ako si vytvoríte harmóniu doma i v živote. Dozviete sa, že na vašu energiu vplýva energia predmetov vo vašej domácnosti. Podľa autorkiných návodov si ju môžete upratať alebo zariadiť tak, aby ste zachovali plynulé prúdenie energie. Len tak bude váš domov krásny a plný vitality. V príjemnej atmosfére sa vám bude dariť a začnete sa cítiť úžasne.