Šialene šialené prázdniny: Len pre čarodejnice : (No Jungs! Verhexte Ferien) - Brezina, Thomas: 1963- 1963- (Chalanom vstup zakázaný!, 2007)
Tinka a Lissi sú v šoku: namiesto úžasných prázdnin v športovom klube alebo leteckého výletu do USA pôjde celá rodina stanovať! Doma vypukol absolútny chaos. Rodičia, bratia, batožina, ony dve a navyše morča aj s klietkou - to všetko sa musí zmestiť do neveľkého mikrobusu. V kempe pri Krivom jazere potom dievčatá stretnú toho najotravnejšieho chalana na svete. Keď sa z neho vykľuje Tinkin nevlastný brat a navyše sa onedlho objaví aj jej dávno stratený otec, je jasné, že tu pomôžu už jedine čary a kúzla.