Šialene šialené prázdniny: Len pre čarodejnice (No Jungs! Verhexte Ferien) - Brezina, Thomas: 1963- 1963-; Gotzen-Beek, Betina: 1965- 1965-; Janeva, Ľubica: 1965- 1965-; Hríbiková, Alexandra (Bratislava Fragment, 2007)
Tinka a Lissi sú v šoku: namiesto úžasných prázdnin v športovom klube alebo leteckého výletu do USA pôjde celá rodina stanovať! Doma vypukol absolútny chaos. Rodičia, bratia, batožina, ony dve a navyše morča aj s klietkou - to všetko sa musí zmestiť do neveľkého mikrobusu. V kempe pri Krivom jazere potom dievčatá stretnú toho najotravnejšieho chalana na svete. Keď sa z neho vykľuje Tinkin nevlastný brat a navyše sa onedlho objaví aj jej dávno stratený otec, je jasné, že tu pomôžu už jedine čary a kúzla.
Biog. údaje. Ilustr. na tit. strana. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; spoločenské príbehy; dievčenské príbehy; dobrodružné príbehy; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); próza; rakúska literatúra - texty; Gotzen-Beek, Betina (nemecká ilustrátorka, maliarka, grafička. * 1965 v Mönchengladbachu, Nemecko -); pre čitateľov od 9 rokov