1000 zaujímavostí o vesmíre: Zem. Slnko a Mesiac. Planéty. Hviezdy. Vesmír. Astronómia. Cestovanie vo vesmíre - Farndon, John, 1960- (1000 zaujímavostí, 2003)
Objavte 1000 zaujímavostí o vesmíre uvedených v tomto vynikajúcom sprievodcovi po záhadách vesmíru. Krátke a výstižné údaje doplnené stovkami obrázkov poskytnú pozoruhodné informácie.