1000 zaujímavostí o vesmíre: Zem. Slnko a Mesiac. Planéty. Hviezdy. Vesmír. Astronómia. Cestovanie vo vesmíre - Farndon, John, 1960-; Thurzo, Milan, 1942- (Bratislava Belimex, 2003)
Objavte 1000 zaujímavostí o vesmíre uvedených v tomto vynikajúcom sprievodcovi po záhadách vesmíru. Krátke a výstižné údaje doplnené stovkami obrázkov poskytnú pozoruhodné informácie.
Keywords: Zem (planéta); slnko; mesiac; planéty; hviezdy; vesmír; astronómia; cestovanie vesmírom; zaujímavosti; sústava slnečná; knihy populárno-náučné pre deti