Cicavce : (Mammals) - Clutton-Brock, Juliet, 1933-2015 (Príroda v kocke, 2005)
Prehľadná príručka na spoznávanie vyše 450 druhov cicavcov z celého sveta. Viac než 1000 fotografií s podrobnými opismi umožňuje ľahkú a spoľahlivú identifikáciu zvierat. Stručné texty upozorňujú na kľúčové znaky každého druhu, poskytujú rýchle a jasné informácie. Nosorožec čierny * raniak hrdzavý * panda veľká * činčila vlanatá * komba veľká * kengura tmavochvostá * ťava dvojhrbá * ježura krátkonosá * leopard škvrnitý.