Spamäti - Hvorecký, Michal, 1976-; Župník, Peter; Morháčová, Pavlína; Marenčinová, Katarína (Bratislava Marenčin PT, 2013)
Autentický portrét autora od detstva v Bratislave cez príbeh rozvetvenej rodiny až po narodenie syna. Putovanie po Slovensku aj po svete z Michaloviec cez Palermo až do Kábulu...
Keywords: príbehy autorské; autobiografické príbehy; cestopisné príbehy; próza; slovenská literatúra - texty; Hvorecký, Michal (slovenský spisovateľ, píšúci poviedky, romány a blogy. Prekladateľ z nemčiny. Jeho knihy vyšli v šiestich jazykoch. * 1976 Bratislava, Slovensko -)