Dokáž mi svou lásku (Show me) - Dailey, Janet, 1944-2013; Jebáčková, Jana; Nováková, Jana (Wist Martin, 2003)
Jake Lassiter odišiel krátko po uzavretí manželstva do Afriky ako zástupca stavebnej firmy patriacej ich rodine. Jeho manželka Tanya zostala so synčekom Johnom u svokrovcov. Keďže manželstvo uzavreli narýchlo a z nutnosti, Jake sa domov príliš neponáhľa. Počas sedemročného odlúčenia navštívil svoju novú rodinu len jediný raz. Keď malý John začal chodiť do školy, stal sa terčom posmechu spolužiakov - tvrdili, že nemá otca. A tak len čo sa naučil písať, rozhodol sa konať...
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; romány o láske; próza; Dailey, Janet, celým m. Janet Anne Haradon Dailey (americká spisovateľka romantických románov. Nar. 21.05.1944 Storm Lake, Iowa, Spojené štáty americké -); americká literatúra - texty