Dohodíte mi dobrého doktora - Buron, Nicole de, 1929- (Beletria, 2004)
Autorka neodolateľne humorných románov z rodinného prostredia sa tentoraz vrhla do trampôt francúzskeho zdravotníctva, vonkoncom nie doriešeného. A možno podobné spôsoby poznáme dôverne aj my...