Chrám a lóža - Baigent, Michael, 1948-; Leigh, Richard (Remedium, 2006)
Kniha Chrám a lóža Michaela Baigenta a Richarda Leigha, autorov Svätej krve a Svätého grálu a Podvodu so Zvitkami od Mŕtveho mora, prináša najviac objasňujúcich poznatkov, ktoré sa doteraz publikovali o vývoji slobodomurárstva.