Slepačia polievka na inšpiráciu ženskej duše: Príbehy oslavujúce múdrosť, radosti a slobodu stredného veku : (Chicken Soup to Inspire Woman's Soul) - Canfield, Jack, 1944-; Hansen, Mark Victor, 1947-; Marston, Stephanie (Sofa. Práh, 2005)
Canfield a Hansen rozdávajú vtip a múdrosť, nádej a nové sily, aby vám pomohli v tých menej príjemných životných chvíľach. Ich starostlivo zozbierané poviedky sú modelmi toho, čo sa môže v živote prihodiť a robia cestu, po ktorej kráčame schodnejšou. Vždy, keď budete chcieť niečo názorne vysvetliť, inšpirovať priateľa alebo naučiť niečomu dieťa, v tejto pokladnici zaručene nájdete poviedku, ktorú môžete použiť.