Dosť dobrí kamoši : (Ally's World) - McCombie, Karen, 1963- (Alica a ..., 2005)
Príbeh trinásťročného anglického dievčaťa Alice, ktorá rieši také isté problémy ako všetky jej vrstovníčky na celom svete: spory so súrodencami, nepochopenie rodičov, vzťahy s kamarátkami a prvé lásky. Čo urobiť, keď sa k nej najlepšia kamarátka Sandie začne z ničoho nič správať podivne, do toho jej začne každý deň telefonovať Kyrin nápadník a ešte k tomu potrebuje nápad na maškarný piatok? Vtipný text je písaný formou denníka.