Tichá noc : (Silent Night) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 1997)
Struhujúci detektívny príbeh sa odohráva na Štedrý deň v New Yorku. Malý Brian, v úsilí zachrániť svojho chorého otca, sa stane rukojemníkom nebezpečného zločinca na úteku. Tóny vianočných kolied sú kulisou rozsiahlej policajnej akcie.