Tichá noc (Silent Night) - Higgins-Clark, Mary, 1927-; Hammerová, Adéla; Stasz, Michal (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1997)
Struhujúci detektívny príbeh sa odohráva na Štedrý deň v New Yorku. Malý Brian, v úsilí zachrániť svojho chorého otca, sa stane rukojemníkom nebezpečného zločinca na úteku. Tóny vianočných kolied sú kulisou rozsiahlej policajnej akcie.
Keywords: romány autorské; spoločenské romány; detektívne romány; Higgins-Clark, Mary, vlastným menom Mária Terézia Eleonora Higgins Clark Conheeney (americká spisovateľka detektívných románov, 24.12.1927 Bronx, New York - ); kriminálne romány; próza; americká literatúra - texty