Totálne šibnutá rodinka - Brezina, Thomas, 1963- (Len pre čarodejnice. Chalanom vstup zakázaný!, 2005)
Tinka a Lissi budú v nedeľu v televízii a uvidí ich celá škola. To je super! Ich nadšenie však netrvá dlho. Bratia robia jeden trapas za druhým a rodičia? Tí sú len na hanbu. Všetečná moderátorka Belinda si naviac zaumieni, že za každú cenu prenikne s kamerou do ich čarodejného domu. A aby toho nebolo málo, majú ešte k tomu všetkému na krku čarodejnícku komisiu. Podarí sa Tinke a Lissi odvrátiť blížiacu sa katastrofu?