Dejiny sveta: Stredovek - Bingham, Jane, 1941- (Dejiny sveta, 2002)
V tejto knihe so zaujímavými ilustráciami zistíš, ako ľudia žili pred tisíc rokmi. Nájdeš tu známe postavy z histórie, významné bitky i dôležité stredoveké objavy a mnoho zaujímavých faktov o všednom živote na celom svete.