Líšky : (Vixens) - Small, Bertrice, 1937- (Ikar, 2005)
Rozprávanie o rodine Skye OĺMalleyovej sa uzatvára príbehmi troch sesterníc, prapravnučiek legendárnej Skye OĺMalleyovej. FANCY Ovdovená Fancy Deversová, posledné dieťa Fortuny a Kierana, prichádza opradená tajomstvami a škandálom do Anglicka a hneď zaujme pozornosť kráľa Karola II. Kráska s havraními vlasmi a tyrkysovými očami sa stane jednou z jeho početných mileniek. Keď sa ich ohnivá vášeň pomaly zmení na príjemné priateľstvo, kráľ sa rozhodne nájsť svojej očarujúcej milenke manžela ľ a nedá sa odradiť ani jej energickými námietkami. SIRÉNA Pôvabnú lady Dianu Leslieovú, dcéru Patricka a Flanny, džentlmeni od dvora prezývajú "Siréna". Jej dokonalá krása, šľachetná povaha a očarujúce spôsoby znemožňujú aj jej neprajníkom hovoriť o nej zle. No keď sa Diana zaľúbi do bratov-dvojčiat, cíti sa vnútorne rozorvaná. A hoci sa zdá, že vybrať si medzi nimi je nemožné, musí sa rozhodnúť len pre jedného. CYN Lady Cynara Stuartová je Stuartova najmladšia dcéra. Napriek naliehaniu rodiny, aby sa usadila, Cyn sa s mužmi