Super škola: Vychádzajúca hviezda - Jefferies, Cindy, 1951- (Super škola, 2006)
Pokračovanie príbehu o Chloe, ktorej sa podarilo dostať na úžasnú školu talentov Rockley Park. Je to jej prvý krok na ceste za úspechom v speváckej kariére. Zúfalo túži vystupovať na školskom koncerte Vychádzajúce hviezdy. Počula, že sa tu často objavujú vyhľadávači talentov z veľkých nahrávacích spoločností, ale má jeden problém, nevie nájsť svoj hlas! Chloini kamaráti ju podporujú a pomáhajú jej získať silu v hlase, ale čas beží. Zmešká Chloe svoju veľkú šancu?