Doba ľadová 2: Základná príručka - Dakin, Glenn, 1960- (Egmont, 2006)
Vydajte sa s Mannym, Sidom a Diegom na prieskum zamrznutého sveta doby ľadovej. Prečítajte si všetko, čo vás zaujíma, aj to, čo vo filme nebolo! Zoznámte sa s čudnými stvoreniami, ktoré robia všetko preto, aby dobu ľadovú prežili! Objavte všetky zaujímavosti o tomto prehistorickom svete, jeho divokej krajine a pozoruhodných obyvateľoch.