Stolček, prestri sa! - Vašková, Marcela; Busquets, Carlos (Junior, 2002)
Knižka s veľkými písmenami obsahuje okrem rozprávky Stolček, prestri sa! ešte rozprávky Odvážny krajčír a Statočný cínový vojačik.