Prelet nad kukučím hniezdom : (One Flew over the Cuckoo+s Nest) - Kesey, Ken, 1935-2001 (Slovart, 2006)
Čitatelia si Keseyho román asi navždy pamätajú vďaka vynikajúcemu filmu Miloša Formana Prelet nad kukučím hniezdom.